місто Маріуполь люди місто Маріуполь

#ArmUkraineNow: голлівудські акторки Віра Фарміга та Іванна Сахно закликали світ надати Україні важке озброєння

Сейчас читают: 222
cosmo.com.ua

Голлівудські акторки українського походження Іванна Сахно і Віра Фарміга приєдналися до глобальної кампанії #ArmUkraineNow та закликали світ допомогти Україні з важким озброєнням. «Без додаткової зброї для України ця війна перетвориться на нескінченну і криваву битву, яка сіятиме нещастя, страждання і ще більше смертей.

Воєнні злочини триватимуть за межами Маріуполя, Бучі та Краматорська. Глобальний вплив війни ускладнить життя людей у всьому світі, навіть за межами України.

Нам потрібно об’єднатися, щоб захистити свободу та демократичні цінності», — зазначила Іванна. Віра Фарміга у своєму Instagram також закликала світ негайно надати Україні необхідне озброєння, тим самим зупинивши росію.

Окрім цього, акторка розповіла, яким чином кожен може долучитися до кампанії. «Опублікуйте фото з написом #ArmUkraineNow. Зверніться до урядів своїх країн з проханням підтримати Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA