Алла Костромичева дети звёзды личная жизнь звезд Алла Костромичева

Тайський бокс і водні мотоцикли: Алла Костромічова розповіла про захоплення 4-річного сина

Сейчас читают: 370
cosmo.com.ua

Поки Новий канал знімає Аллу Костромічову в «Супер Топ-моделі по-українськи», її 4-річний син Сальваторе теж не сидить, склавши руки.

Модель робить усе, щоб малюк постійно розвивався як фізично, так і інтелектуально. Тож хлопчик займається тайським боксом, потихеньку вивчає математику, а вже з вересня піде в англомовний дитячий садочок. – Для загального розвитку я віддала Сальваторе на тайський бокс.

Таких маленьких дітей у спаринги не ставлять – їх вчать, які бувають удари, як правильно тримати всі групи м`язів. У нас дуже класні тренери, маленькі групи, індивідуальний підхід.

Цей вид спорту мені дуже подобається, я й сама пробувала ним займатися. Але нігті і тайський бокс несумісні, і як справжня дівчина я вибрала манікюр, – сміється ведуча Нового каналу. – У Сальве досить математичний склад розуму, він дуже любить сортування, головоломки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA