Алла Костромичева звёзды личная жизнь звезд Алла Костромичева

«Ну яка я місіс Капоне?»: Алла Костромічова розповіла, чому не бере прізвище чоловіка

Сейчас читают: 504
cosmo.com.ua

Ведуча «Супер Топ-моделі по-українськи» (Новий канал) вже більше п`яти років одружена з американським бізнесменом, але їй досі дивно чути звернення «місіс Капоне» Чи брати прізвище чоловіка після весілля — питання, яке почали обговорюватися лише кілька десятиліть тому.

Якщо раніше жодна причина не могла стати достатньо поважною, щоб жінка залишила дівоче прізвище, то зараз бажання в цьому питанні відіграє ключову роль.

Ось і ведуча «Супер Топ-моделі по-українськи» (Новий канал) Алла Костромічова вирішила не брати прізвище чоловіка-американця. — Я не беру прізвище чоловіка, тому що в нього прізвище Капоне. «О, Алла Капоне, це ж майже як Аль Капоне!» — ось цього дуже не хочеться, — пояснила ведуча Нового каналу в інтерв`ю Маші Єфросініній у рамках її YouTube-проекту «Экзамен на откровенность». — Хоча я заміжня вже п`ять років, досі смикаюся, коли мене називають «місіс Капоне».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA