Злата Огнєвіч Скандал новини шоубізнес Злата Огнєвіч

"Таки здихалася:" Злата Огнєвіч повідомила, що написала заяву в поліцію на свого переслідувача

Сейчас читают: 538
hochu.ua

Відома поп-співачка Злата Огнєвіч нещодавно поскаржилася на навіженого фаната, який постійно переслідував зірку. Чоловік запитував у консьєржа, де проживає Злата, чи вона вдома чоловіка та залишав для неї квіти.Огнєвіч на перших порах не переймалася, вона була переконана, що чоловік просто закоханий в неї , тому так і поводить себе.

37-річна артистка заявляла, що він має від неї відчепитися, однак наполегливий прихильник не здавався. Врешті-решт він не почув Злату, і вона була вимушена звернутися в правоохоронні органи.

Читати також "Я не змогла промовчати": Злата Огнєвіч "накинулася" на росіянку в аеропорту У себе в instagram-stories співачка зізналася, палкий шанувальник її творчості постійно писав їй повідомлення  навіть знайшов номер телефону.

У своїй останній переписці з ним, Огнєвіч повідомила, що повідомить про його нездорову настирність у поліцію. Чоловік пообіцяв, що це більше не повториться.Гіпернав'язливість точно не допоможе зі мною зблизитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA