Мохаммад Захур музика прем'єра новини Камалія нова пісня Барбі Мохаммад Захур

Загадка дня: Камалія написала саундтрек до "Барбі", але його "забракували". Співачка здивована (ВІДЕО)

Сейчас читают: 531
hochu.ua

Дружина пакистанського мільярдера Камалія порадувала шанувальників релізом англомовного хіта "Time Out". Виявилося, співачка сподівалася, що її нова пісня стане саундтреком до "Барбі", проте творці фільму зробили вибір на користь багаторазової переможниці Brit Awards Дуа Ліпи.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У своїх соцмережах Камалія запрем'єрила відеороботу, в якій постала в образі ляльки Барбі.

Крім того, участь у зйомках узяли і її чоловік, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, а також дочки Арабелла і Мірабелла. Свою нову пісню артистка назвала "неофіційним саундтреком" до фільму, адже саме він надихнув її на створення цієї роботи.

Читати також Чоловік-мільярдер Камалії виконав головне бажання їхніх 9-річних доньок (ФОТО) Як розповіла Камалія, композицію "Time Out" вона навіть надсилала режисерці стрічки Ґреті Ґервіґ та компанії Warner Brothers.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA