Злата Огнєвіч Холостячка новини шоубізнес Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч зізналася, чи піде знову на "Холостячку" після невдалого роману

Сейчас читают: 138
hochu.ua

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка написала заяву на свого переслідувача, зізналася, чи хотіла б знову взяти участь у "Холостячці".

Після участі у проєкті стосунки артистки не склалися, однак вона впевнена, що в майбутньому зустріне своє кохання, але чи готова вона заради цього повернутися на шоу - подробиці на HOCHU.ua!У 2021 році за серце зірки боролося 25 чоловіків, у результаті чого артистка обрала Андрія Задворного.

Однак стосунки пари не склалися, а розрив із коханим дівчина пережила досить складно. Читати також "Операція без операції": Злата Огнєвіч розкрила секрет своєї молодості (ВІДЕО) На своїй сторінці в Instagram артистка відверто відповіла, чи не планує вона повторно взяти участь у "Холостячці".

За словами Злати, вона не може розкривати деякі таємниці проєкту, але стосовно свого повернення відповіла досить однозначно:Не можу відкривати всіх таємниць, але якби це було можливо: я б вдруге не пішла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA