Надя Дорофєєва відео новини шоубізнес

Величезний букет троянд і заповітне "Так": Дорофєєва розбурхала Мережу відео зі свого концерту

Сейчас читают: 266
hochu.ua

Відома виконавиця Надя Дорофєєва довела до сліз тисячі підписників зворушливим відео з українським військовим. Подробиці - в нашому матеріалі.33-річна співачка  опублікувала відеоролик зі свого концерту для військових та показала, як український захисник освідчився коханій.

Відповідний пост було опубліковано на фан-сторінці зірки в Instagram. Читати також Кацурін здивував Мережу новим образом після весілля з Дорофєєвою (ФОТО) Вона повідомила, що військовий освідчився своїй дівчині під час того, як звучала її пісня "Щоб не було." Дорофєєва не втрималася та написала слова вдячності за теплий прийом.

Я ніколи не перестану дякувати кожному бійцю України, бо для мене ви — герої. Вчора був особливий концерт. Я завітала до бійців бригади Нацгвардії Буревій.

Відчуття, наче зустрілася з давніми друзями — настільки ці хлопці та дівчата класні. Ми обіймалися, співали і танцювали разом, посміхалися, а після "Щоб не було" Женя зробив пропозицію своїй коханій, бо, як він сказав, це їхня пісня,— зазначила Надя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA