співачка новини шоубізнес Анна Трінчер

"Відкачували в гримерці": Анна Трінчер розповіла, як пережила панічну атаку після свого концерту (ФОТО)

Сейчас читают: 753
hochu.ua

Знаменита українська виконавиця Анна Трінчер відверто розповіла своїм підписникам про те, що вона знову переживає приступи панічних атак і що нещодавно в неї відбувся приступ.

Подробиці - в нашому матеріалі.Трінчер відпрацювала планове концертне шоу в Ужгороді. Зауважимо, що зірці концерт дався не легко.

Читати також Не прибирають, брудна ванна і навіть води не дали: Анна Трінчер "рознесла" елітний польський готель за 13 тис. грн (ФОТО) Під час того, як Анна співала, то в неї з'явилося відчуття початку чергової панічної атаки.

Знаменитість з великими труднощами допрацювала концерт до логічно завершення. Потім їй надавали допомогу в гримерці.Після концерту сталася панічна атака…Я ледь вистояла останній номер, у перервах між фотосесією мене відкачували в гримерці…Вже давно, до речі, не було…Ось такі реалії життя артиста,- поділилася співачка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA