України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Олександр Ткаченко президент України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Олександр Ткаченко

Зеленський ініціював відставку очільника Мінкульту Олександра Ткаченка. Він вже й сам написав заяву

Сейчас читают: 562
hochu.ua

Певно, останньою краплею стало те, що Ткаченко вирішив витратити на відродження серіального виробництва 448 мільйонів з держбюджету, назвавши це "питанням державної інформаційної та культурної безпеки".

Президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому відеозверненні відмітив, що знімати серіали треба не за бюджетні гроші та додав, що ініціював відставку очільника Мінкульту.

У час такої війни максимум державної уваги, а отже, і державних ресурсів має йти на оборону. Очевидна річ. А кожен проєкт, який може бути реалізований за допомогою позабюджетних ресурсів, має бути реалізований за допомогою саме позабюджетних ресурсів.

Це стосується різних сфер, і, зокрема, галузі культури. Музеї, культурні центри, символи, серіали - усе це важливо, але нині маємо інші пріоритети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA