Володимир Остапчук Скандал новини шоубізнес Христина Горняк Володимир Остапчук

Колишня Остапчука обурена його вчинком: невже Христина Горняк залишиться без свого житла?

Сейчас читают: 786
hochu.ua

Екскохана знаменитого  ведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк відзначилася емоційною заявою. Жінка відреагувала на відео свого колишнього чоловіка, в якому він  показав, як господарює в їх спільному будинку разом з новою коханою.Христина заявила, що вони з Остапчуком не прийняли остаточного рішення щодо своєї оселі.

Однак Володимир вже на повну господарює там зі своєю новою дружиною Катериною Полтавською. Молода пара планує там жити. Читати також У сільських аутфітах: Остапчук з молодою дружиною похизувалися новим стилем Горняк надзвичайно обурилася з цього приводу.

Вона, як людина, яка знає, що робити в подібних ситуаціях, адже Христина працює нотаріусом, вирішила звернутися за допомогою до адвоката.Сімейні адвокати, я загубила ваші контакти, напишіть мені, є запитаннячко.

Дуже хочу жити у своєму будинку в "Золоче прованс", а кажуть, там ремонт починають. Боюсь, мою кімнату оформлять не так, як я люблю,- зазначила жінка.Окрім того 36- річна Горняк повідомляє, що готова спокійно, без зайвого галасу домовитися з Остапчуком, однак чоловік не хоче цього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA