Святослав Вакарчук Україна місто Брюссель особисте життя зірка співак досьє зірок Святослав Вакарчук Україна місто Брюссель

Святослав Вакарчук: досьє лідера "Океану Ельзи"

Сейчас читают: 450
hochu.ua

Святослав Вакарчук – український музикант, соліст гурту "Океан Ельзи", громадський діяч, у минулому політик. У досьє від HOCHU.ua – біографія, особисте життя та цікаві факти про Святослава Вакарчука.Майбутній лідер "Океану Ельзи" народився у Мукачеві, у родині вченого-фізика Івана Вакарчука.

Пізніше отець Святослава став ректором Львівського державного університету, а згодом – міністром освіти і науки України. Читати також "Коли ми двоє": Святослав Вакарчук і KOLA представили зворушливу відеороботу (ВІДЕО) Коли Святославу виповнилося два місяці – родина переїхала до Львова.

Там Вакарчук провів дитинство та юність – закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови, навчався у музичній школі та здобув вищу освіту.1994 року Святослав приєднався до арт-рок-групи "Клан тиші", яка пізніше і стала "Океаном Ельзи".

Крім Вакарчука до складу групи входили: Павло Гудімов, Юрій Хусточка, Денис Глінін. Святослав замінив вокаліста "Клана" Андрія Голяка.Після закінчення університету Вакарчук вирішив зосередитись на музичній кар'єрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA