що подивитися зірка досьє зірок фільмографія Марго Роббі

Шлях Марго Роббі від мильної опери до Барбі-суперстар: повне досьє на актрису (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 434
hochu.ua

Мало хто на сьогодні не чув про Марго Роббі. Ця популярна австралійська акторка, яка раніше асоціювалася виключно з Гарлі Квінн, тепер стала Барбі, на яку рівняються не тільки дівчатка, а й жінки з усього світу.

HOCHU.ua вирішив показати, як змінилася Марго Роббі за останні 15 років. Читати також Кінопрем’єри липня: багато рожевого у світі “Барбі” та екстремальні трюки Тома Круза у новій “Місії”.

5 головних фільмів Багато хто вважає, що вона - американська акторка. Проте це не так: Марго Роббі народилася 2 липня 1990 року в австралійському місті Голд-Кост в сім'ї магната з вирощування цукрової тростини Дага Роббі та фізіотерапевта Сарі Кесслер.

Своє дитинство майбутня зірка провела на фермі дідуся разом зі своїми старшими братами та сестрою. Коли дівчинці було 5 років, її батьки розлучилися і мама Марго виховувала дітей самотужки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA