Володимир Остапчук зірки шоубізнес особисте життя Катерина Полтавська Христина Горняк Володимир Остапчук

Володимир Остапчук: досьє на телеведучого, голосом якого розмовляє Маріо

Сейчас читают: 953
hochu.ua

Володимир Остапчук – український телеведучий та шоумен, коментатор пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Біографія, особисте життя та цікаві факти про стендап-коміка, актора – у досьє на HOCHU.ua.

Читати також У сільських аутфітах: Остапчук з молодою дружиною похизувалися новим стилем Майбутній коментатор "Євробачення" та "Богіні шопінгу" народився в Умані в 1984 році.

Бабуся Остапчука працювала в університетській бібліотеці та прищепила онукові любов до читання. Володимир Остапчук часто говорив про те, що мріє про велику домашню бібліотеку і намагається читати щонайменше двадцять сторінок щодня.Телеведучий здобув вищу філологічну освіту і навіть встиг попрацювати викладачем англійської мови в рідному місті.Потім Володимир вирішив пройти навчання у школі дикторів на каналі СТБ.

Після школи він одержав свою першу роботу на "Першому автомобільному каналі".Через півтора роки Володимир знову вирішив вступити до школи телеведучих, аби покращити свої навички.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA