Jerry Heil Володимир Дантес Надя Дорофєєва особисте життя цікаві факти зірка співак Даша Кацуріна Jerry Heil Володимир Дантес

Володимир Дантес: досьє на екс-фабриканта, колишнього чоловіка Дорофєєвої та співака, який зробив ім'я Оля ще популярнішим

Сейчас читают: 276
hochu.ua

Володимир Дантес – український співак, теле та радіоведучий, блогер. У минулому – учасник шоу "Фабрика зірок 2" та гурту "ДіО.фільми".

У досьє на HOCHU.ua – біографія, особисте життя та цікаві факти про Володимира Дантеса.Володимир Гудков (так, він узяв псевдонім) народився в Харкові, в сім'ї правоохоронця.

У рідному місті Володимир закінчив школу та музичне училище, а також економічний факультет НТУ Харківський політехнічний інститут із дипломом за спеціальністю "Фінансове управління бізнесом".

На здобутті вищої освіти наполягли батьки співака.2008 року Володимир Гудков прийшов на проєкт "Фабрика зірок 2". Там і з'явився сценічний псевдонім Дантес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA