Сша Холостяк Алекс Топольський біографія Сша

Алекс Топольський: досьє на головного героя шоу "Холостяк 2"

Сейчас читают: 910
hochu.ua

Алекс Топольський – головний герой 12 сезону шоу "Холостяк", бізнесмен, актор, блогер та зірка ТікТока. У досьє від HOCHU.ua ви знайдете його біографію, подробиці особистого життя та цікаві факти.Олександр Топольський, головний герой реаліті-шоу "Холостяк-12", народився у Львові.

Після закінчення навчання у Львівському інституті менеджменту він вирушив до Америки, щоб здійснити свою мрію стати успішним бізнесменом.Топольський зміг запустити власний бренд Phonetized.

Він став виробником та продавцем стильних бездротових дезінфекторів.До цього він встиг випробувати себе в шоу-бізнесі - працював актором, знімався в кліпах і навіть спробував себе як модель.Топольський зіграв невеликі ролі у фільмах, таких як The Recipe, Super Tom, Чудо-таблетка, The Loft, Я приїхав та інших.

Він також з'явився у кліпі популярного американського гурту Fifth Harmony на пісню "Worth It".Алекс прийшов на шоу з історією про те, що в США йому не вдається знайти кохання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA