місто Маріуполь Азов новини діти знаменитостей новонароджений місто Маріуполь

У Героя України Святослава "Калини" Паламара народилася донечка (ВІДЕО)

Сейчас читают: 240
hochu.ua

Заступник командиру полку "Азов" Святослав Паламар, відомий за позивним "Калина", вдруге став батьком. Дружина одного з оборонців Маріуполя та "Азовсталі" Антоніна народила донечку.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Радісну новину повідомила Асоціація родин захисників "Азовсталі". Відомо, що Антоніна народила доньку, яку назвали Квітославою.

Поповнення у родині захисника – який зараз, у межах умов обміну полоненими перебуває у Туреччині – сталось 2 липня.Асоціація родин захисників "Азовсталі" вітає щасливих батьків із поповненням у родині й вірить у те, що Калина дуже скоро повернеться в Україну і зможе зустрітися зі своєю сім'єю, — ідеться в публікації.

Читати також Солістка гурту ONUKA вдруге стала мамою: перше фото новонародженої У коментарі тернопільському телеканалу ІНТБ Антоніна Паламар назвала народження доньки "подарунком від бога".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA