дружба Dior

Святкова магія: нові різдвяні вітрини Dior в Harrods

Сейчас читают: 524
vogue.ua

На честь дружби, яка склалася між Dior і Harrods протягом останніх сімдесяти років, французький Дім урочисто відкриває The Fabulous World of Dior – вражаючу презентацію, яка освітлює зали легендарного універмагу Harrods.

Напередодні святкових днів Dior оновили своє кафе, створили виставку, що відтворює знакові локації бренду, від Ґранвіля до Ла Коль Нуар та авеню Монтень, 30, відкрили два нових pop-up магазини та прикрасили вітрини, присвячені чоловічим, жіночим, дитячим колекціям, парфумам і культовим речами – від барної куртки до сумки-книги.

Для організації знадобилося 19 місяців планування та понад шість місяців будівництва. На свята Dior додасть два магазини pop-up.

Перший включатиме культові продукти, такі як сумка Lady Dior. Другий буде присвячений сувенірному шопінгу, представляючи серію футболок з принтами, товарів для дому і в’язаних светрів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA