люди Нео

Нові тренди в стоматології, про які говорить увесь світ

Сейчас читают: 133
vogue.ua

Від розкішних паст до відбілювальних гаджетів – познайомтеся з інноваціями, які роблять ваш щоденний догляд за ротовою порожниною легким та ефективним.

За останні два роки спостерігається безпрецедентний попит на більш рівні та білі зуби у прагненні досягти ідеальної усмішки.

Цей бум, безсумнівно, спричинений дедалі більшою обізнаністю про здоров’я ротової порожнини після пандемії. "Люди почали уважніше доглядати за зубами, коли стоматологи були недоступні на початку пандемії, — нагадує докторка Рона Ескандер із лондонської стоматологічної клініки Челсі, у якій за останній рік кількість запитів на косметичні процедури зросла на 40 %. – Людство усвідомило величезну цінність медичної допомоги, коли не мало можливості її отримати".

Ось про які тенденції варто знати зараз. Вплив Zoom в умовах локдауну змусив багатьох із нас подивитися на власні зуби прискіпливіше – так, як ми раніше не робили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA