Christian Dior знаменитости Нео Christian Dior

Наймодніші грубі черевики сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 962
vogue.ua

Зручність, практичність та комфорт з 2020 року вийшли на перший план у виборі одягу та взуття. Спочатку ковід зіграв свою роль у цьому питанні, а тепер війна диктує свої правила та вчить нас правильно розподіляти кошти.

Так, наприклад, універсальна пара грубих чорних черевиків, які вже стали класикою осіннього дрес-коду, прослужить вам не один сезон і класно доповнюватиме ваш гардероб незалежно від стилю.

Цієї осені вибирайте масивні моделі на шнурівці, черевики-челсі з тракторною підошвою і варіанти в армійському стилі. Позаяк байкерський стиль знову на піку популярності, не дивно, що грубі черевики можна зустріти практично в кожній колекції брендів.

Масивний дизайн, тракторна підошва, деталі на шнурівці, металева фурнітура, контрастний рядок та помітні ремінці – ось головні складові модних черевиків, що відсилають до армійського стилю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA