Аня Тейлор-Джой характер Нео Аня Тейлор-Джой

Міс грайливість: нові образи Ані Тейлор-Джой

Сейчас читают: 287
vogue.ua

"Меню" — американський фільм жахів з елементами чорної комедії, одну з головних ролей в якому зіграла Аня Тейлор-Джой. Акторка зараз займається активним просуванням фільму і заразом демонструє безліч цікавих і небанальних образів – від мереживних суконь до мінімалістичних нарядів з ноткою провокації.

Тонкій і практично прозорій блондинці Ані Тейлор-Джой неймовірно підходять ніжні та грайливі образи. У цьому промотурі вона та її стилісти вже двічі робили ставку на рожевий відтінок та довжину міні.

Мереживо у поєднанні з історичними силуетами, але поданими на сучасний манер, ще один улюблений прийом стилістів Ані Тейлор-Джой.

На допомогу їм тут приходять колекції Dior, адже не дарма акторка ще й є амбасадором цієї марки. Мінімалістичні образи також є в гардеробі актриси - чорні сукні без зайвих деталей ще більше підкреслюють її аристократичність і характер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA