saint Laurent Christian Dior Alexander Macqueen Амаль Клуни John Galliano винтаж Нео saint Laurent Christian Dior Alexander Macqueen Амаль Клуни John Galliano

9 найкращих вінтажних образів Амаль Клуні

Сейчас читают: 849
vogue.ua

Амаль Клуні завжди має бездоганний вигляд на будь-яких світських заходах і всі у захваті від її вишуканого смаку. Як не дивно, у її гардеробі є величезна кількість вінтажу, і, з-поміж іншого, сукні John Galliano та Alexander McQueen.

Їх вона надягала в престурі фільму «Квиток до раю», в якому її чоловік виконав головну роль. Адвокатка з прав людини любила вінтажні вбрання задовго до того, як інші зірки почали активно додавати до свого гардеробу архівні дизайнерські речі.

Так, у 2016 році вона вибрала сліпучий ансамбль Yves Saint Laurent 1981 року для відвідування Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Або ж згадаємо її сукню Louis Scherrer by Stephane Rolland, яку Амаль надягла на вечерю Prince's Trust у Букінгемському палаці у 2019 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA