Christian Dior Carolina Herrera Gabriela Hearst Roberto Cavalli Christian Dior Carolina Herrera Gabriela Hearst Roberto Cavalli

Найкращі кейпи сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 359
vogue.ua

Гідною альтернативою модним пальтам цього сезону виступають кейпи - монолітні накидки з отворами для рук. Такий верхній одяг вперше з'явився ще за часів Середньовіччя - тоді його носили лицарі, члени королівських сімей та церковнослужителі.

Якщо раніше кейпи були виконані з оксамиту та шовку зі щедрим декором у вигляді кристалів або хутряного оздоблення, то у нових колекціях осінь-зима 2022/2023 дизайнери пропонують більш практичні варіанти на щодень – з вовни, овчини, стьобаних матеріалів, плащової тканини або шкіри.

Vogue. ua заглянув у нові колекції та зібрав найкращі кейпи цього сезону. Пройшовши крізь роки "королівські накидки" знову повернулися в колекції до дизайнерів.

Цього осіннього сезону є варіанти на будь-який смак і колір. Так, сливи шукаєте верхній одяг, який добре поєднуватиметься з діловим гардеробом, то придивіться до кейпів Michael Kors Collection, які можна носити двома способами: як пальто і як накидку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA