Christian Dior Oscar De-La-Renta Ulla Johnson Christian Siriano Alessandra Rich Нео Christian Dior Oscar De-La-Renta Ulla Johnson Christian Siriano Alessandra Rich

Модні сукні у клітинку гінгем сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 161
vogue.ua

Цього сезону клітинка гінгем стала наймоднішою тенденцією серед принтів, букавально захопивши колекції брендів - від Ulla Johnson до Oscar de la Renta.

Знаковий французький візерунок, який викликає асоціацію з пледами для пікніків цієї осені перебрався на модні подіуми. Щоб надати цьому традиційно літньому орнаменту зимового настрою, носите його у багатошарових образах, поєднуючи із затишним трикотажем, щільним колготками, шкіряними плащами чи спортивними бомберами.

Цей графічний орнамент, що вперше з'явився в 1930 році, спочатку призначався для прикраси обіднього столу, але через 9 років увійшов у моду завдяки картатій сукні актриси Джуді Гарланд у фільмі «Чарівник країни Оз».

Однак по-справжньому популяризувала принт гінгем актриса Бріджіт Бардо, яка вдягла його на своє весілля з актором Жаком Шарр'є в 1959 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA