Лайма Вайкуле Україна місто Софія Латвія зірки війна співачка Лайма Вайкуле Україна місто Софія Латвія

В Україні чи за кордоном? Лайма Вайкуле розкрила місцезнаходження Софії Ротару у перший день війни (ВІДЕО)

Сейчас читают: 551
hochu.ua

Популярна радянська та латвійська артистка Лайма Вайкуле з перших днів повномасштабної війни підтримує український народ та засуджує дії кремля.

Співачка у новому інтерв’ю розповіла, де наразі перебуває Народна артистка України Софія Ротару. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Лайма Вайкуле і Софія Ротару на естраді понад 40 років, тому товаришують та підтримують зв’язок.

Виконавиці часто зустрічалися на різноманітних фестивалях та концертах. Читати також Софія Ротару поділилася щемливим фото українського військового: кадр, від якого серце обливається кров’ю За словами латвійської співачки, в перший день повномасштабного вторгнення зателефонувала українській колезі.

Софія Михайлівна розповіла, що перебуває в Україні.Востаннє, я знаю, що вона була якраз у Києві, коли бомбили. Вона говорить: "Я не знаю, як я пережила цей момент, як я пережила цю ніч".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA