люди жертва Нео

Важлива ініціатива: благодійний проєкт «Понад усе» для реабілітації жертв війни в Україні

Сейчас читают: 166
cosmo.com.ua

Гуманітарна допомога, пошук та доставка військової амуніції — із цими надважливими задачами від початку повномасштабного вторгнення вдало справляються волонтери, спеціальні фонди та держава.

Не менш важливою під час війни є реабілітація усіх постраждалих від військової агресії росії — фізична та психологічна. Благодійний проєкт «Понад усе» взяв на себе місію допомагати дітям і дорослим із відновленням.

Кількість жертв, на жаль, зростає щодня, а реабілітація — понад 50% на шляху до видужання. Навіть після завершення бойових дій та нашої перемоги відновлення постраждалих буде потрібне ще довгий час.

Фізичні вправи, масажі, робота зі спеціалістами різних профілів, вправи у воді, психологічна підтримка — обов’язкові етапи. Проєкт «Понад усе» допомагає з протезуванням, веде перемовини з українськими фахівцями та іноземними партнерами з Польщі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA