Сша робота бізнес поради жінки кар'єра розвиток Сша

Стартує освітній проєкт “Прогресія” з жіночого лідерства

Сейчас читают: 926
womo.ua

ГО «Післязавтра» анонсує старт відбору до другої когорти проєкту “Прогресія” — мультиформатної навчальної програми, спрямованої на підтримку та розвиток українських змінотворчинь з бізнесу, громадянського суспільства, академічної сфери, мистецтва, культури, спорту та державних органів.

Цей проєкт покликаний зміцнити голоси, масштабувати внесок, вплив та лідерство жінок в прийнятті рішень та трансформаціях на рівні робочих місць, громад і країни в цілому.

Ініціатива вже вдруге впроваджується за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого та оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

6 місяців навчання лідерству, оркеструванню змінами, масштабуванню та іншим 10+ новим компетенціям (стратегування, кризовий, інноваційний, репутаційний та ризик-менеджмент, гуманітарне реагування тощо)  будуть відбуватися через 2 формати: колективний (воркшопи) та індивідуальний (10 індивідуальних сесій у чотирьох форматах для кожної учасниці (персональні аудити TriMetrix® EQ, кар’єрні консультації, коучинг, менторство, психологічне посилення  (по 10 годин тет-а-тет супроводу кожній учасниці).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA