варшава бізнес поради навчання жінки кар'єра

Формуючи майбутнє: Літня школа жіночого лідерства у Варшаві

Сейчас читают: 346
womo.ua

У столиці Польщі завершилася Літня школа для жінок-лідерок у цифрову епоху, за підтримки Huawei. Протягом тижня 29 молодих талановитих жінок з усіх країн Європейського Союзу, Західних Балкан та України мали змогу не лише здобути нові знання, а й створити міцні зв’язки.

Відібрані з тисяч претенденток незалежним журі, учасниці взяли участь у насиченій програмі, що включала майстер-класи від провідних експертів, дискусії, командні проєкти та культурні заходи.

Мета школи – розкрити потенціал жінок як лідерок цифрової трансформації та надати їм інструменти для зміни світу. Учасниці не лише активно працювали над своїм розвитком, а й знайшли нових друзів.

Яскраві фото та відео відображають атмосферу захоплюючого тижня, сповненого натхнення та нових можливостей. «Я вирішила спробувати свої сили в Літній школі, бо відчувала, що мені потрібен новий виклик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA