блогер навчання

«Біржовий університет» запускає соціально-освітній проєкт Fin Blogger Academy

Сейчас читают: 161
womo.ua

Навчальний центр «Біржовий університет» оголошує про старт Академії та запрошує усіх зацікавлених експертів та блогерів з аудиторією від 2000 підписників приєднатися та прокачати свій блог на повну.

Це масштабна соціальна ідея навколо якої об’єдналися блогери, за якими ви стежите, у яких навчаєтеся та які показують, як заробляти на тому, що ви 一 це бренд.

Метою Fin Blogger Academy є поштовх до розвитку та створення сильного українського інстаринку. Участь в освітньому проєкті — це можливість для кожного: прокачати свої навички та дізнатися, як монетизувати свій блог; надихнутися на створення нового, цікавого та інформативного контенту; тримати цінні поради від 17 топових блогерів та експертів-практиків.

Фінансові експерти, фахівці з розвитку особистого бренду та зіркові експерти поділяться з учасниками своїм досвідом та розкажуть: як спродюсувати свій блог та монетизувати його; як розширити свою аудиторію до 1 млн підписників; як знайти перших клієнтів для промо; чи ще читають пости в Інстаграмі, чи вже не читають; як почати інвестувати та нащо це блогерам і експертам; як вміти розкриватися через сторіс та продавати свої продукти й послуги; як експерту організувати офлайн-подію для своєї аудиторії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA