зірки весілля новини

У Йорданії пройшло розкішне весілля принца Хусейна: серед гостей Кейт Міддлтон і принц Вільям (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 326
hochu.ua

Старший син королеви Йорданії Ранії та короля Абдалли II одружився. Принц Хусейн бін Абдулла II та архітектор Раджва Аль-Саїф зіграли розкішне весілля 1 червня в Аммані (столиця Йорданії).

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Місцем церемонії став Палац Захран, де 1993 року проходило весілля короля Абдалли та його нареченої Ранії.

На весілля було запрошено високопоставлених політиків, королівських осіб з європейських королівських будинків. Читати також Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших Щаслива наречена замовила класичну білу весільну сукню у знаменитого дизайнера Elie Saab.

Як і прийнято у королівських осіб, вбрання було закритим, витонченим та елегантним. Свій образ дружина принца доповнила приголомшливою тіарою та невеликим букетом квітів, а також гарним макіяжем та лаконічною зачіскою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA