Великої Британії Alyosha Євробачення новини шоубізнес Великої Британії

Стало відомо, яких світовий хіт Alyosha заспіває на Євробаченні-2023: "Нове аранжування вас вразить!"

Сейчас читают: 509
hochu.ua

Українська співачка Alyosha готується виступити на Євробаченні-2023 як запрошена гостя. І напередодні початку конкурсу, артистка нарешті розсекретила, яку пісню виконає на сцені у Ліверпулі та на дует з якою британською співачкою варто чекати глядачам.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Alyosha розповіла, що виступатиме з британською виконавицею Ребеккою Фергюсон.

Дует співачок можна буде почути у першому півфіналі Євробачення-2023, яке відбудеться 9 травня. За словами української артистки, вона з самого дитинства обожнювала рок, тому на конкурсі вона заспіває відомий трек Ordinary World культового британського поп-рок гурту Duran Duran.Любов до рок-музики мене супроводжує з дитинства.

Ця любов і віддзеркалюється в моїй творчості. На якомусь ментальному рівні, що долає будь-які відстані, моє захоплення рок-жанром відчули і креативні продюсери цьогорічного "Євробачення-2023".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA