Сербія Хорватія люди Нео Євробачення Євробачення 2023 Сербія Хорватія

Порвали зал з перших секунд: Сербія вразила виступом на Євробаченні 2023 (ВІДЕО)

Сейчас читают: 770
hochu.ua

Перший півфінал Євробачення-2023 запам'ятався яскравими виступами учасників. І оскільки український гурт TVORCHI не виступає у півфіналах, наразі в нас є можливість помилуватися номерами конкурсантів з інших країн і докладніше дізнатися про їхні виступи.Наприклад, представник Сербії співак Люк Блек з перших секунд свого виступу вразив глядацький зал.

Пісня "Samo Mi Se Spava" перекладається з сербської, як: "Я просто хочу спати". За словами виконавця, на її створення Люка надихнула пандемія COVID-19, коли він більшу частину свого часу проводив на самоізоляції.

Однак у самій пісні він закликає людей нарешті прокинутися і звернути увагу на події, що відбуваються навколо.Пісня говорить про те, що людям потрібно прокинутися, оскільки зло збільшується, коли люди закривають на нього очі.

Лише прокинувшись можна здобути перемогу над злом,— говорив Люк Блек. Читати також Буде скандал? Хорватія на Євробаченні заспівала про "малого підлого психопата" і вийшла у фінал (ВІДЕО + ТЕКСТ) Люк Блек (англ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA