Литва конкурс Євробачення Євробачення 2023 Литва

"Відданий ветеран Нацвідбору": про що співає представниця Литви на Євробаченні 2023

Сейчас читают: 108
hochu.ua

Напередодні фіналу Євробачення 2023 ми, за традицією, знайомимося з конкурсантами та їхніми композиціями. Учасниця міжнародного пісенного конкурсу, яка представляє Литву, підкорила європейську публіку з піснею Stay у другому півфіналі міжнародного конкурсу.

Про що співала Моніка Лінкіте та як виконавицю оцінюють букмекери - дізнайтеся на HOCHU.ua!Моніка Лінкіте - 30-річна співачка та авторка пісень із міста Гаргждай, Литва.

Жартома її називають відданим ветераном литовського відбору на Євробачення, адже вона брала участь у 2010, 2011, 2012, 2013 і 2014 роках, доки 2015 року її все ж таки не обрали представляти країну з піснею "This Time", яку вона виконала в дуеті з Вайдасом Бауміла.

За результатами голосування артисти посіли 18-те місце.За словами Моніки, "Stay" - це гімн болю та зцілення. Виконавиця закликає почути своє внутрішнє "я" і прийняти власні проблеми, а не уникати їх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA