Україна Німеччина Франція Іспанія Італія конкурс Євробачення Євробачення 2023 Україна Німеччина Франція Іспанія Італія

Час робити свій вибір: як голосувати на Євробаченні 2023 в Україні та за кордоном

Сейчас читают: 125
hochu.ua

Кілька днів тому стартувало Євробачення-2023, а вже сьогодні відбудеться другий півфінал пісенного конкурсу. Цього разу українські глядачі зможуть обрати своїх фаворитів і визначити, хто з країн-конкурсантів пройде до фіналу.

Як голосувати в другому півфіналі Євробачення з України та інших країн - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Оскільки торік Україна перемогла в пісенному конкурсі, то на Євробаченні-2023 ми побачимо виступ гурту TVORCHI у фіналі, 13 травня.

Представники України боротимуться за перемогу разом із тими, хто набере найбільшу кількість голосів у півфіналах, а також із країнами-засновниками Євробачення: Іспанією, Італією, Німеччиною, Великою Британією та Францією.

За результатами жеребкування, Італія, Німеччина та Франція віддавали свої голоси за країн-конкурсантів у першому півфіналі, а в другому голосуватимуть Укріана, Іспанія та Велика Британія.Коли всі 16 учасників другого півфіналу закінчать свої виступи, ведучі конкурсу оголосять початок голосування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA