Мальта Азербайджан Молдавия Ізраїль Швейцарія Норвегія Швеція Ірландія Португалія Латвія Сербія Хорватія Голландія Фінляндія Чехія Alyosha Нео Євробачення 2023 Мальта Азербайджан Молдавия Ізраїль Швейцарія Норвегія Швеція Ірландія Португалія Латвія Сербія Хорватія Голландія Фінляндія Чехія

Alyosha та Ребекка Фергюсон зворушливо виконали світовий хіт Ordinary World групи Duran Duran на сцені Євробачення (ВІДЕО)

Сейчас читают: 564
hochu.ua

У вівторок, 9 травня, проходить півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення від імені України. D концертному залі M&S Bank Arena пощастило вийти українській співачці Alyosha, яка у 2010 році представляла нашу країну на пісенному шоу та посіла 10 місце.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Alyosha у дуеті з британською співачкою Ребеккою Фергюсон виконали світовий хіт "Ordinary World" групи Duran Duran у новому аранжуванні.

Читати також Як проголосувати у першому півфіналі Євробачення 2023: детальне пояснення Перфоманс називається "Ласкаво просимо до нас додому" та присвячений українцям, які були змушені залишити свій будинок.

Своїм виступом співачки розповіли історію надії, мужності та підтримки народу України з усього світу.Зазначимо, що представники 15 країн, таких як Норвегія, Мальта, Сербія, Латвія, Португалія, Ірландія, Хорватія, Швейцарія, Ізраїль, Молдова, Швеція, Азербайджан, Чехія, Нідерланди, Фінляндія сьогодні поборються за місце у фіналі для своєї країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA