Кіпр конкурс Євробачення 2023 Ліверпуль Кіпр

Красунчик з Кіпру виконає пісню про нерозділене кохання на Євробаченні 2023 (ТЕКСТ, ВІДЕО)

Сейчас читают: 832
hochu.ua

Менше двох годин залишилося до старту пісенного конкурсу Євробачення 2023. Цього року Кіпр представляє співак Ендрю Ламбру з піснею "Break A Broken Heart".

Співак встиг підкорити публіку не лише потужним вокалом, а й гарною фізичною формою. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!24-річний Ендрю вже давно підкорює музичний олімп, після закінчення школи підписав контракт із Sony Music Publishing.

На сьогоднішній день він має три хіти, проте мета цього вечора – стати переможцем 67-го пісенного конкурсу Євробачення. Чи збудеться його мрія, старет відомо трохи згодом.

Читати також Єдиний за всю історію: як склалося життя співака, який двічі вигравав Євробачення У пісні пісні "Break A Broken Heart" Ендрю співає про розбите серце, проте головний герой, незважаючи на біль, запевняє, що йому вдасться впоратися.Відносини можуть бути складними та впливати на нас психологічно, але, зрештою, завдяки цьому ви можете стати сильнішими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA