Христина Соловій украинская музыка премьера клипа Христина Соловій

Справжня магія: Христина Соловій в образі сучасної Мавки в новому кліпі «Втікала»

Сейчас читают: 560
cosmo.com.ua

Співачка та авторка пісень Христина Соловій випустила кліп на трек «Втікала». Перший майже за рік мовчання кліп є продюсерським дебютом співачки — він переосмислює долю Мавки з драми-феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки в сучасному контексті.

Крім того, сингл є анонсом нового альбому Rosa Ventorum, який співачка обіцяє випустити вже у травні Події кліпу розгортаються у супергеройському фентезі-всесвіті «Лісової пісні» Лесі Українки.

Відео починається з цитати Мавки: «Ну як таки, щоб воля та пропала? Се так колись і вітер пропаде!». За словами співачки, ця фраза є лейтмотивом синглу та символізує, що неможливо жити без волі почуттів і права вибору, без волі, що варто жити за покликом серця, а не так, як написано в казках.

Пісня «Втікала» — це декларація свободи особистості, гімн втечі від чужих казок про нав’язане майбутнє героїні. Новий сингл натхненний власним шляхом співачки у світі шоу-бізнесу, який намагався приборкати її під свої лекала та правила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA