Ольга Полякова Концерт Афиша протест Акция Ольга Полякова

Спочатку діалог, потім рішення: українська музична профспілка провела мітинг проти дискримінації концертно-музичної індустрії

Сейчас читают: 778
hochu.ua

Вимоги представників профспілки підтримали відомі українські зірки та діячі сфери. Подробніше про це читайте в нашій статті.

3-го вересня Всеукраїнська профспілка працівників музичної індустрії провела мирний мітинг під Кабінетом Міністрів України — #наснечують.

Акція була організована на знак протесту проти дискримінації концертних організаторів з боку Уряду та вибіркового підходу до проведення подій.Члени профспілки вимагають від влади не допустити повного занепаду індустрії, долучитися до діалогу з представниками сфери й спільними зусиллями створити план виходу з кризи.

Активісти обурені вибірковими обмежувальними заходами з боку Уряду, які, за їхніми словами, ставлять одних організаторів концертів в більш привілейоване становище у порівнянні з іншими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA