Скандал насильство домашнє насильство новини

Співробітника фонду «Повернись живим» звинувачують в аб’юзі: подробиці

Сейчас читают: 962
womo.ua

Аналітика українського фонду допомоги армії «Повернись живим» Олександра Бурлака звинувачують у фізичному й психологічному насильстві щодо його колишньої дівчини.

Про це розповіла Надія Сазонова у Facebook. За словами дівчини, Олександр Бурлака неодноразово бив її, тиснув психологічно, обмежував її свободу й експлуатував, а також змушував купувати наркотики. Читайте також: Права жінок і гендерна рівність у Північній Кореї: ООН представила звіт Читайте також: Самозахист для дівчат: відеоінструкції, як убезпечити себе в громадських місцях Надія розповіла, що вперше Бурлака побив її у квітні 2021 року, вдруге – після того, як до них приїхав друг із Туреччини, а потім відбувалося систематичне побиття: Читайте також: Ще один випадок зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті: мати та вітчим ґвалтували доньку з семи років Читайте також: Мовний скандал в Ірпені: викладачку, яка відмовилася викладати українською мовою, відсторонили Зазначимо, що в фонді «Повернись живим» відреагували на ситуацію в коментарях під публікацією Надії: The post Співробітника фонду «Повернись живим» звинувачують в аб’юзі: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA