Дональд Трамп Сша суд BBC насильство згвалтування сексуальне насильство Дональд Трамп Сша

Дональда Трампа звинувачують у спробі зґвалтування: подробиці

Сейчас читают: 495
womo.ua

Колишній президент США Дональд Трамп постане перед судом через звинувачення в спробі зґвалтування. Про це повідомляє BBC. Зазначається, що проти експрезидента США Дональда Трампа подали черговий позов.

Цього разу його підозрюють у спробі зґвалтування. Позов проти нього подала журналістка й колумністка Джин Керролл. Читайте також: Зґвалтована Романом Поланскі жінка пробачила насильника: подробиці За словами Джин, в середині 90-х Трамп намагався зґвалтувати її в примірочній магазину Bergdorf Goodman на Мангеттені.

Керролл розповіла, що Трамп обирав спідню білизну для іншої жінки й нібито спитав у неї поради та жартома попросив її продемонструвати білизну для нього.

Але опинившись у роздягальні, Трамп накинувся на неї, притиснув до стіни та напав, проте їй вдалося відбитися і втекти. Читайте також: 13 жінок звинуватили Жерара Депардьє в сексуальному насильстві: подробиці У поліцію вона не зверталася, бо «була в шоці й не хотіла думати про себе як про жертву зґвалтування».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA