Денис Шмигаль Денис Шмигаль

Українці зможуть отримати кошти на ремонт зруйнованого житла у «Дії»: подробиці

Сейчас читают: 281
womo.ua

З 10 травня у «Дії» почне роботу послуга «єВідновлення», за допомогою якої можна буде отримати кошти на ремонт зруйнованого житла.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Зазначається, що за ці кошти можна придбати будівельні матеріали чи оплатити послуги підрядника.

Суму компенсації буде визначати спеціальна комісія, а кошти перераховуватимуть на спецрахунок у банку. Читайте також: Пенсії та грошова допомога за кордоном: як українцям отримати гроші Отримати компенсацію зможуть усі українці, чиє житло пошкоджене внаслідок бойових дій та підлягає відновленню.

Відшкодування стосується приватних будинків, квартир та інших житлових приміщень, наприклад, кімнат у гуртожитку. Однак пріоритет у компенсації матимуть учасники бойових дій, сім’ї загиблих військовослужбовців, мобілізовані до армії українці, багатодітні родини та люди з інвалідністю. Читайте також: Діти, які втратили обох батьків та жінки, звільнені з російського полону отримають допомогу до 80 000 грн Як отримати допомогу: Подати інформаційне повідомлення про пошкоджене майно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA