місто Вінниця суд діти насильство згвалтування сексуальне насильство місто Вінниця

У Вінниці горе-батько зґвалтував малолітню доньку: подробиці

Сейчас читают: 710
womo.ua

До 12 років за ґратами засуджено жителя Вінниччини, який зґвалтував малолітню доньку. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. Читайте також: Розбещував малолітніх дівчаток: у Вінниці судитимуть вчителя-педофіла Зазначається, що у суді прокурори Вінницької окружної прокуратури довели, що у вересні 2019 року чоловік у стані алкогольного сп’яніння вступив у статеві зносини з малолітньою донькою.

Вироком суду його засуджено до 12 років позбавлення волі (ч. 4 ст. 152 КК України). Читайте також: Самогубство? Які знущання пережила 12-річна дівчинка від вітчима: шокуючі подробиці Також відомо, що злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості стосовно дитини батько вчинив за місцем свого проживання.

Під час судового розгляду обвинувачений намагався запевнити суд, що не міг скоїти злочину, адже був нетверезим та не пригадує, що відбувалося того дня. Читайте також: У Дніпрі судитимуть вітчима, який розбещував 7-річну дівчинку: подробиці Додамо, що набрання вироком законної сили чоловік очікуватиме під вартою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA