что почитать что читают успешные девушки книги психология новинки

Список літератури на літо: топ-7 книжкових новинок, які варті твоєї уваги

Сейчас читают: 382
cosmo.com.ua

Якщо ти, як і ми, полюбляєш створювати списки справ на літо, обов’язково додай ще один пункт — ознайомитися з кращими книжковими новинками 2020.

Спеціально для тебе, cosmogirl, ми зібрали топ-7 нових і дуже різнопланових видань, які однаково варті твоєї уваги. Про легке повернення в офіс після карантину, правильний ЗОЖ та надихаючі історії про жінок, біг та кохання. «Офіс Будди», Ден Зігмонд (вид-во Yakaboo Publishing) купити Як зберігати спокій, коли навколо галасливі колеги, а на носі — дедлайн.

Як будувати кар’єру і приділяти час родині. Як серед постійного потоку справ бути щасливою і знаходити час на себе. Відповіді знайдеш у цій книзі! «Жіноча компанія.

Поради й натхнення від 100 мисткинь і підприємниць», Грейс Бонні купити «Жінки, яким присвячено цю книгу, віком від дев’ятнадцяти до дев’яносто чотирьох років, — яскравий приклад того, ким можна стати, наполегливо працюючи та підтримуючи одна одну», — пише авторка Грейс Бонні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA