книги о развитии что читают успешные девушки книги для девушек книги психология

Книжкова полиця Cosmo: 5 порад, як безболісно повернутися до офісу після карантину та працювати ефективно із книги «Офіс Будди»

Сейчас читают: 566
cosmo.com.ua

Cosmogirl, в рубриці «Книжкова полиця Cosmo» ми розповідаємо тобі про найкращі книжкові новинки та ділимося цінною інформацією з книг, які точно мають опинитися і у твоїй домашній бібліотеці.

придбати Сьогодні говоримо про книгу «Офіс Будди» Дена Зігмонда, в минулому ченця, а сьогодні — успішного підприємця, вид-во Yakaboo Publishing. Почати варто з того, що сам Будда жодного дня не працював у офісі та взагалі на будь-кого.

Проте деякі з його порад та настанов, якими він щедро ділився з навколишніми, легко можна пристосувати й до типового офісного працівника.

Книга «Офіс Будди» про те, як отримувати задоволення від своєї роботи (навіть якщо ви не вважаєте її надто цікавою або важливою), як концентрувати свою увагу та поводитися з колегами, щоб почуватися в офісі комфортно та працювати ефективно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA