звёзды что посмотреть фильмы именинница дня

Іменинниця дня: 7 найкращих фільмів з Емі Адамс, які варто переглянути

Сейчас читают: 489
cosmo.com.ua

Сьогодні, 20 серпня, американська акторка Емі Адамс святкує 46-й день народження. Рудоволосу красуню із зеленими очима полюбили за її талант і харизму в усьому світі.

Вона володіє двома «Золотими глобусами», а на її рахунку — безліч чудових ролей, у яких Емі розкрилася по-різному. Пригадаймо ТОП-7 фільмів за участі Адамс із нагоди її свята. «Жінка у вікні», 2020 Самотня Анна Фокс страждає на агорафобію (страх відкритого простору).

Вона давно не виходила зі своєї квартири, зловживає алкоголем і пігулками та полюбляє спостерігати за життям своїх сусідів із вікна.

Одного дня Анна стає свідком страшної події. Чи повірять хворій жінці у поліції, та чи зможе вона впоратися із власною таємницею з минулого? «Нічні звірі», 2016 С’юзен має те, чого бажають більшість жінок: вона живе у достатку в Лос-Анджелесі, має прекрасного чоловіка і власну галерею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA