Борис Гребенщиков війна війна в Україні новини шоубізнес Борис Гребенщиков

Соліст рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков став "іноагентом"

Сейчас читают: 350
hochu.ua

Російський музикант, соліст популярного рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков отримав статус "іноагента" рф. Міністерство юстиції оновило свої списки та удостоїло таким званням одразу шістьох росіян, які не погодилися з кривавим режимом кремля або нібито поширювали недостовірну інформацію.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Судячи з повідомлень мін'юсту рф, до списку так званих "іноземних агентів" потрапили: засновник рок-гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков, журналісти Андрій Караулов та Олексій Горпиниченко, заступник голови московського відділення партії "Яблуко" Андрій Морєв, депутат мосміськдуми Михайло Тимонов та колишній головний рабин москви Пилип (Пінхас) Гольдшмідт.

Читати також "Іноагент", російський комік та українські артисти: стало відомо, хто саме виступить на благодійному концерті Лайми Вайкуле (СПИСОК) Організаціями-"іноагентами" визнані освітня "Англо-американська школа москви", мережеве видання Sota.vision і петербурзьке незалежне ЗМІ "Бумага".Усі вони, на думку працівників російського мін'юсту, виступили проти цинічної війни, яку росія розв'язала проти України.

Сам Гребенщиков нібито "отримує фінансування з іноземних джерел за свою політичну діяльність", а дехто з тих, хто потрапив до списку, розповсюджував недостовірну інформацію та здійснював пропаганду ЛГБТ.Фото: @bgrebenshikov Читати також "Підтявкуюче г*вно": іноагент Андрій Макаревич жорстко пройшовся по росіянам (ВІДЕО) Нагадаємо, раніше Максим Галкін подав позов проти мін'юсту з вимогою виключити його зі списку "іноагентів".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA