"Голос країни" Надя Дорофєєва новини шоубізнес

Відомо, хто став четвертим тренером "Голосу країни - 13" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 939
hochu.ua

Нещодавно стало відомо, що популярна українська співачка Надя Дорофєєва стане тренером нового сезону "Голос країни". Подробиці - в нашому матеріалі.Як повідомляється на офіційній сторінці шоу в Instagram, Дорофєєва займе одне із крісел наставників у новому 13 сезоні.

Зауважимо, що співачка раніше вже приймала участь в проекті в якості судді. Окрім того артистка була наставницею шоу "Голос.

Діти". Читати також Розсекречено ім'я першого тренера 13 сезону шоу "Голос країни" (ВІДЕО) У соцмережах Голосу країни в досить оригінальний спосіб озвучили ім'я майбутнього музичного наставника.

З Надею зняли короткий ролик, на якому видно, як її дають подарункову коробку з "пропозицією".У одне з червоних крісел 13-го сезону сяде артистка, лідерка головних музичних чартів, інфлюенсерка, яка підтримує та популяризує українську музику, культуру, мову, моду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA