діти син

Ексочільник митниці вперше став батьком: Максим Нефьодов показав малюка і розсекретив його ім'я (ФОТО)

Сейчас читают: 176
hochu.ua

У цей непростий для України час небагато пар наважуються завести дитину. Тому кожна така новина не залишається без уваги. Так, сьогодні колишній голова Держмитниці, а нині депутат Київради від “Голосу” Максим Нефьодов сповістив, що став татом.

У нього та його дружини Яни Калмикової народився син, якого назвали Орестом. Цією радісною новиною новоспечений татусь поділився з підписниками у Facebook.

Українців має бути більше! Вітайте Ореста Максимовича. Легкої вдачі, довгого і щасливого життя тобі, козаче!- пише Нефьодов.Фото: @max.nefyodov Читати також В який день людина народилася, такою буде і її доля: що ховається за кожним числом місяця?

У коментарях до публікації підписники радо привітали пару з поповненням та побажали малюку міцного здоров’я та щасливої долі під мирним українським небом: Відмітимо, що для обох батьків це перша дитина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA