відео новини шоубізнес

"Попросив щось схоже написати для Повітряних сил:" відомий політик висловився про патріотичну композицію гурту "ТІК" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 878
hochu.ua

Популярний український рок-гурт "ТІК" нещодавно презентував свій новий трек "Ка**пи". Композиція присвячена російським окупантам, які намагаються полоноти України.Пісня легендарного колективу максимально відверта.

Фронтмен Віктор Бронюк не соромиться вживати матюки при виконанні нового хіта.Свою увагу на творчість гурту під час війни звернув і Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Чоловік опублікував у своїх соцмережах короткий уривок з пісні та написав свої враження про неї. Читати також Новий хіт від Майлі Сайрус підкорив Мережу: про що її пісня "Island" (+ТЕКСТ) Подзвонив Бронюку і попросив щось подібне записати для Повітряних сил.

Казав, подумає! Мабуть, є ідеї. Дякую, Вікторе, за гідний патріотичний контент, – написав Ігнат. – І без матюків тут ніяк. Разом – до перемоги,- відреагував Ігнат.Зазначимо, що перша композиція у репертуарі знаменитого колективу з нецензурною лексикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA