Тарас Тополя Антитіла війна війна в Україні новини шоубізнес Тарас Тополя

Учасників гурту Антитіла нагородили за оборону Харкова (ФОТО)

Сейчас читают: 181
hochu.ua

Учасників українського гурту "Антитіла", які стали на захист України на початку російського вторгнення, нагородили почесними медалями.

Фронтмен Тарас Тополя, клавішник Сергій Вусик і гітарист Дмитро Жолудь отримали нагороди від Терехова за оборону Харкова. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Instagram-sroties учасники гурту "Антитіла" оприлюднили фото з нагородами за допомогу Збройним силам України.

Вручення нагород "За оборону міста-героя Харкова" підписав мер міста-героя Харкова Ігор Терехов. Читати також "Антитіла" презентували потужну пісню "Мій сокіл" - саундрек до комп'ютерної гри про українських операторів БПЛА (ВІДЕО) Фото: instagram.com/antytila_officialЗазначимо, Тарас Тополя разом із колегами з гурту служив у 130 батальйоні територіальної оборони Києва, який спеціалізується на наданні медичної допомоги постраждалим у зоні бойових дій.

Спочатку підрозділ перебував у Київській області, а згодом його перенаправили на північ Харківщини. Через 6 місяців служби на фронті вони вирішили залишити військову справу і відновити концертну діяльність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA