Німеччина місто Львів знаменитости Нео Німеччина місто Львів

"І що нам робити? Дивитися російське телебачення?": після розмови з українським військовим Кондратюк став на захист Винника (ВІДЕО)

Сейчас читают: 138
hochu.ua

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо позиції популярного виконавця Олега Винника та його переїзду в Німеччину.

Окрім того 61-річний продюсер поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну розмовою з українським військовим про важливість вітчизняного телебачення.

Подробиці - в нашому матеріалі.Ігор Кондратюк заявив, що не дивився перше інтерв'ю українського співака Винника, яке той дав після 1,5 року мовчання щодо російсько-української війни.

Ігор Васильович переконаний, що виїжджати з України чи ні - вибір кожного громадянина. Читати також Ігор Кондратюк влаштував чвари в Twitter, принизив наречену загиблого героя "Да Вінчі" Він каже, що  глядач Олега може по-різному поставитися до його вчинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA